Over ons

Wolbers Watermanagement B.V. is gespecialiseerd in verticale, horizontale en deepwell bemaling daarnaast zijn we sterk op het gebied van tijdelijke pompinstallaties. Wij zijn gecertificeerd volgens het SIKB certificaat BLR 2.100, waardoor alle werkzaamheden aan deze norm voldoen. Ons bedrijf is gevestigd in Gees (gemeente Coevorden) van waaruit wij werken in Nederland, België en Duitsland.

Wat is bronbemaling?
Bronbemaling wil zeggen dat grondwater wordt opgepompt met als doel de grondwaterspiegel te verlagen. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn om werkzaamheden in een bouwput mogelijk te maken. Door het waterpeil in de bodem van de bouwput te verlagen, kunnen activiteiten in de put droog worden uitgevoerd. Denk aan het leggen van leidingen en rioleringsbuizen en het bouwen van kelders en ondergrondse parkeergarages.

Gecertificeerd
Wij adviseren over de meest gunstige aanpak en bieden een methode op maat. Wij voeren ons dienstenpakket zo goed mogelijk en naar wens van onze klanten uit.

Wij werken BRL 2100-gecertificeerd; dat betekent dat wij de werkzaamheden volgens de wettelijk vastgestelde normen uitvoeren. Daarnaast zijn wij DEN ISO-9001 (1 ster). Dit wil zeggen dat wij op een veilige manier en volgens een bepaalde kwaliteitsnorm onze werkzaamheden uitvoeren.